High Quality SARMs! – BMM Supplements

Wat u moet weten voordat u LGD 4033 bestellen gaat

Het bedrijf Ligand Pharmaceuticals wilde mensen die langdurig bedlegerig waren helpen door een product te ontwikkelen dat zou helpen bij een snelle opbouw van spieren en dat het verlies van spiermassa tegen zou gaan. En zo kwam Ligandrol de markt. Een product dat op dit moment nog in een testfase zit maar waar in de wereld van het bodybuilden al volop gebruik van wordt gemaakt.

LGD 4033 bestellen en uittesten, wat zijn de voor- en nadelen?

Bent u zo’n sporter die het maximum wilt halen uit wat u kunt? Bent u zo’n sporter die LGD 4033 bestellen overweegt en het uittesten wilt? Laten we dan eens de voor- en nadelen bekijken, zodat u achteraf op een weloverwogen manier LGD 4033 bestellen kunt, of niet.
Voordat u LGD 4033 bestellen gaat, moet u weten dat LGD 4033 onder de noemer valt van SARMS (Selective Androgen Receptor Modulators) die de bedoeld zijn om de androgeenreceptoren te activeren zonder vatbaar te zijn voor menselijke enzymen en met minder bijwerkingen dan AAS (Anabole Androgene Steroïden). Oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met spierziektes. Er bestaan heel wat soorten SARMS, LGD 4033 is er een van en het zou een van de sterkste SARMS zijn die er bestaat.

LGD 4033 bestellen, is het legaal en veilig om te gebruiken?

Uit onderzoek naar LGD 4033, waar het werd getest op gezonde mannen die het product 21 dagen lang innamen, bleek dat de vetvrije lichaamsmassa aanzienlijk was verhoogd. Het neveneffect was dat het testosteron onderdrukt werd. Bij een test op mensen die 22 mg/dag gebruikten bleek dat ze geen last hadden van bijwerkingen. Een test op knaagdieren toonde aan dat de botdichtheid en de spiermassa verhoogd werd, maar dat het de lever of het prostaatweefsel niet vernietigde.
Laat ons de voordelen die LGD  4033 volgens het onderzoek met zich mee zou brengen eens op een rij zetten:
•             Verbetering van de spieropbouw
•             Afname van de vetmassa.
•             Verbetering van het uithoudingsvermogen
Het onderzoek op LGD 4033 heeft ook enkele bijverschijnselen aangetoond.
•             Onderdrukking Testosteron
•             Daling van goede cholesterol
Goed om over na te denken als u LGD 4033 bestellen wilt.
Is het LGD gebruiken en het LGD 4033 bestellen een goed idee, zijn deze SARMS wel veilig? Het belangrijkste wat u moet weten is dat veel SARMS nog niet voldoende zijn getest en als ze getest werden, was dat in de meeste gevallen op knaagdieren. Maar blijkbaar is 98% van ons DNA vergelijkbaar met dat van knaagdieren en de resultaten op knaagdieren waren positief.
LGD 4033 zit ook nog altijd in een testfase, zo kunt u LGD 4033 bestellen, maar het wordt beschouwd als een experimenteel product.
Iets anders waar u rekening mee moet houden is dat afhankelijk van het land waar u zich bevindt het gebruik, de verkoop en dus ook het LGD 4033 bestellen, legaal is of niet.
De industrie voor LGD 4033 is nog niet gereguleerd wat maakt dat er veel nepproducten van minder goede kwaliteit worden aangeboden. Producten die uw gezondheid kunnen schaden en LGD 4033 bestellen, doet u dan ook het beste in overleg met uw huisarts.
Er zijn veel verschillende meningen over het gebruik en de werking ervan, houd daar rekening mee als u beslist dat u LGD 4033 bestellen en uitproberen wilt.