High Quality SARMs! – BMM Supplements

SARMS Nederland

SARMS Nederland zijn relatief nieuw in de bodybuilding en fitnesswereld en vraagt daarom toch wel om wat uitleg. De term SARM staat voor Selectieve Androgeen Receptor Modulator en werkt alleen maar in op Androgeenreceptoren van bepaalde weefsels en niet op die van andere weefsels. De androgeenreceptor is de receptor op de wand van cellen van weefsels. SARMS zetten het specifieke weefsel aan tot het uitvoeren van bepaalde acties. Door testosteron gaat het spierweefsel groeien en ter hoogte van de botten zorgt het ervoor dat het botweefsel herstelt of wordt aangemaakt.
Anabole steroïden gaan niet specifiek te werk zoals SARMS Nederland. Anabole steroïden stimuleren alle weefsels, ook die weefsels waarvan u liever niet heeft dat deze gestimuleerd worden, zoals bijvoorbeeld de prostaat. SARMS zouden het spier en botweefsel versterken zonder dat het invloed heeft op de prostaat. U zou dus met deze specifieke SARMS Nederland van de positieve kanten van anabole steroïden genieten zonder daarbij last te hebben van de negatieve kanten.
Klinkt dit u als muziek in de oren? Het lijkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Het is op dit moment ook niet mogelijk om een uitspraak te doen over de effecten op onze gezondheid van al de SARMS Nederland die zich op de markt bevinden. Er is nog niet zoveel bekend over de effecten die het op lange termijn zal hebben op de gezondheid, hoewel de effecten op korte termijn veelbelovend zijn.
Wat betreft het aanschaffen van SARMS, Nederland en België laat dit toe en je vindt ze overal te koop aangeboden op het internet. Ondanks dat, bevinden de SARMS Nederland zich op de lijst van verboden en niet goedgekeurde medicijnen. Ze worden verkocht onder het mom van wetenschappelijk onderzoek, omdat het eigenlijk geen medicijnen zijn en ook geen supplementen. De regels over wat er in een supplement mag zitten, zijn erg streng.
SARMS Nederland zijn eigenlijk synthetische chemische stoffen die ontwikkeld werden om gezondheidsproblemen te verbeteren, zoals cholesterolspiegels of het tegen gaan van atrofie bij kankerpatiënten. Het onderzoek dat gedaan werd om SARMS en dus ook de SARMS Nederland, te testen op mensen werd om onbekende redenen stop gezet en de sportindustrie heeft daarop ingespeeld door deze voor hun eigen doelstelling te gaan gebruiken.
Neem nu bijvoorbeeld Carderine ofwel GW 5051516. Deze SARMS Nederland zou de prestaties en het uithoudingsvermogen enorm kunnen verbeteren. Oorspronkelijk werd het door een farmaceutisch bedrijf ontwikkeld voor de behandeling van hoge cholesterolspiegels, diabetisch, e.d. Het product kwam op de zwarte markt terecht als doping voor atleten en werd gebruikt om betere prestaties te verrichten.
Zo ook Ostarine (MK 2866) en Ligandrol (LGD 4033) die ontwikkeld werden om atrofie tegen te gaan. Deze producten geven een anabool effect doordat het de spieren doet groeien, maar ook doordat het een versterkend effect heeft op pezen, ligamenten en botten, waarbij het testosteron effect veel minder is. Denk hierbij aan acne, leverproblemen, kaalheid, etc. Ideaal voor bodybuilders en atleten.
En zo zijn er nog veel meer SARMS Nederland te verkrijgen die allemaal een bepaalde invloed zouden hebben op het verkrijgen van een perfect lichaam. Let bij de aanschaf van SARMS op dat u uw producten bij een bedrijf koopt dat hier op een verantwoorde manier mee omgaat en kan aantonen met certificaten dat de verkochte producten getest en goedgekeurd zijn.
Bovenstaande tekst is voor entertainment doeleinden bedoelt. Sarms zijn niet goedgekeurd en niet geschikt voor menselijke consumptie. Sarms zijn alleen bedoeld voor laboratorium en onderzoeksdoeleinden.