High Quality SARMs! – BMM Supplements

SARMS shop

De interesse in SARMS (Selective Androgene Receptor Modulator) neemt met de dag toe onder de bodybuilding- en fitnessliefhebbers. Een SARMS shop biedt dit middel aan dat vergelijkbaar is met steroïden zoals testosteron. Ondanks het feit dat het verboden is voor menselijke consumptie door de Amerikaanse Food en Drug Administration het FDA en het Wereld Anti-Doping Agentschap, blijven de producten beschikbaar in de SARMS shop en op het internet. Het wordt dan ook aangeprezen als middel dat helpt bij het opbouwen van de spieren zonder dat het bijwerkingen zou hebben zoals het geval is bij het gebruik van steroïden. Dit maakt het natuurlijk erg interessant voor zowel onderzoekers al sportfanaten.
Van steroïden weten we dat ze de ontwikkeling van de spieren vergroten, maar dat naast dit positieve feit er verschillende negatieve bijwerkingen zijn. Mannen krijgen vaak acne, ontwikkelen borsten, de prostaat vergroot en de teelballen verkleinen. Vrouwen hebben dan weer last van groei van lichaamshaar, acne, zware stem, e.d. Daarnaast kan het schade aan de lever veroorzaken en het risico op een hartaanval en bloedstolsels verhogen.
SARMS die worden aangeboden in de SARMS shop zouden een stap in de richting van een veiligere soort androgeen middel zijn. Volgens klinische studies zouden SARMS over het algemeen goed verdragen worden, maar nog geen enkele SARM heeft de goedkeuring gekregen van de regelgevende instanties. Alleen de SARM die je in de SARMS shop kunt kopen onder de naam Ostarine of S-22 heeft in de onderzoeken fase III doorlopen.
Farmaceutische bedrijven hebben SARMS oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen waarvan de spieren hun kracht verliezen door ouderdom of ziekte. Het onderzoek naar de effecten hiervan op de gezondheid is lopende en wat dit op lange termijn inhoudt voor onze gezondheid is dus nog niet bekend.
Een SARMS shop biedt SARMS aan omdat ze ontworpen zijn om de skeletspieren en ander weefsel selectief aan te pakken en ongewenste bijwerkingen uit te schakelen of verminderen. Uit onderzoek naar LGD 4033 zou worden aangetoond dat deze SARM veilig is en goed wordt verdragen bij gezonde mensen. Het leverde spiermassa en -kracht op waarbij de niveaus van het eiwit dat in verband staat met prostaatkanker niet werd verhoogd. Volgens de tegenstanders van SARMS kunnen deze echter dezelfde bijwerkingen als steroïden veroorzaken en zorgen voor onvruchtbaarheid, psychische problemen als depressie, agressie en zelfs zelfmoordgedachten.
Gebruikers van SARMS die hun producten kopen in een SARMS shop gaan er vaak vanuit dat deze als voedingssupplementen verkochte middelen veilig zijn. Toch is voorzichtigheid aangeraden en gebruik ervan op eigen risico, luister steeds naar uw lichaam. Neem bij twijfel contact op met uw huisarts.
Labtested SARMS kopen in een SARMS shop is legaal in Nederland zolang ze verkocht worden voor onderzoeksdoeleinden. Let daarom bij de aanschaf van uw SARMS op dat u ze koopt in een SARMS shop die producten verkoopt die gecertificeerd zijn door onafhankelijke laboratoria en dit kunnen aantonen. Bij de SARMS shop BMM Supplements worden de SARMS getest door zulke onafhankelijke en gerenommeerde laboratoria, waarvan u het certificaat aantreft op de website. Zo weet u dat u geen nepproducten koopt en dat u waar krijgt voor uw geld. Het innovatieve portfolio van SARMS is het beste bevonden, waardoor de SARMS shop SARMS levert aan duizenden tevreden klanten over de hele wereld.
Bovenstaande tekst is voor entertainment doeleinden bedoelt. Sarms zijn niet goedgekeurd en niet geschikt voor menselijke consumptie. Sarms zijn alleen bedoeld voor laboratorium en onderzoeksdoeleinden.
Disclaimer: “This product is intended for medical research purposes only. This product is not for human consumption. You must be a licensed and qualified healthcare practitioner to work with this product.”