High Quality SARMs! – BMM Supplements

SARMs bijwerkingen, veilig in gebruik?

Waarop moet je persoonlijk letten bij SARMs bijwerkingen?

De SARMs bijwerkingen zijn niet zo groot als bij anabole steroïden. Steroïden staan bekend om de vele bijwerkingen op het lichaam waar niemand op zit te wachten, voorbeelden hier van zijn slechte lever waarden, prikkelbaarheid, een hoge bloeddruk, lacterende tepels, haaruitval, prostaat problemen, problemen met je skelet en hart en niet te vergeten onvruchtbaarheid en borstgroei. Dit past natuurlijk niet bij het nastreven van een mooi en sterk lichaam.

SARMs bijwerkingen staat voor selective androgen receptor modulators. Dit zijn stoffen die zich aan androgeenreceptoren kunnen koppelen en dan selectief werk doen met bepaalde delen van het  lichaam. In tegenstelling tot steroïden hebben ze dus geen invloed op het gehele lichaam en een groot voordeel, het zijn geen hormonen, maar supplementen. Anabole effecten zijn een onderdeel van een androgeen werkingspatroon. Ze zijn niet compleet van elkaar te onderscheiden, maar met SARMs bijwerkingen lukt dit toch enigszins. De voordelen zijn dat het vet sneller verbrand, het makkelijker is om spiermassa op te bouwen en meer energie beschikbaar is. Het maakt niet uit of men voor SARMs kiest als  bodybuilder of gewoon omdat men een mooier lichaam wilt hebben, SARMs bijwerkingen zijn geschikt in iedere situatie. De dosis en de soort SARMs bijwerkingen waarvoor men kiest hangt compleet af van de persoonlijke situatie. Het is dan ook van belang om te zorgen dat je goed ingelezen bent voordat je SARMs gaat gebruiken, uiteindelijk draait het om ieders persoonlijke lichaam en is geen een mens hetzelfde.

De SARMs bijwerkingen die kunnen optreden zijn vaak door verkeerd gebruik en door een verkeerde cyclus. Meestal word een cyclus van 4 tot 8 weken dagelijks en eenzelfde periode zonder enig gebruik van SARMs bijwerkingen aangehouden. SARMs bijwerkingen zijn ontwikkeld als geneesmiddelen om sportprestaties te verbeteren. De verbindingen die gelegd worden door SARMs bijwerkingen gebruik verbeteren de trainingsprestaties, het uithoudingsvermogen, atletisch vermogen en de spiermassa door de effecten van testosteron na te bootsen voor het lichaam. Ondanks het gebruik van testosteron wat nagebootst wordt is het ook veilig voor vrouwen in gebruik. Er is over de jaren veel onderzoek gedaan naar de huidige SARMs bijwerkingen die op de markt zijn en naar de verbindingen die SARMs bijwerkingen leggen binnen het lichaam. De ene SARMs bijwerkingen is niet de andere en heeft meer invloed op de ene verbinding dan de andere. Vele etiketten zijn helaas misleidend en totaal niet helder, daarom is het belangrijk om te zorgen dat je jezelf goed inleest voordat je besluit om SARMs aan te schaffen.

Op dit moment zijn de supplementen niet erkend door de FDA en worden ze dus niet geschikt geacht voor menselijk gebruik, maar proeven op dieren hebben uitgewezen dat op de lange termijn er geen ernstige of langdurige bijwerkingen verwacht hoeven te worden. De Europese regelgeving rondom SARMs bestaat nog niet, het is hierop dus wachten. Het probleem is dat er verbindingen gelegd worden die niet eerder zijn gelegd en hierdoor enigszins onbekend zijn binnen de medische wereld. Momenteel is het wachten op aanvullende regelgeving en dit zal waarschijnlijk pas beschikbaar komen zodra er meer onderzoeken zijn verricht.