High Quality SARMs! – BMM Supplements

Is het veilig om een SARMs kuur te starten?

Heeft het volgen van een SARMs kuur nadelige gevolgen?

 Is het veilig om een SARMs kuur te starten.

Heeft het volgen van een SARMs kuur nadelige gevolgen?

Wat u moet weten voordat u start met een SARMs kuur.

Bent u op zoek naar informatie over een SARMs kuur? Op deze pagina vertellen we u wat u moet weten voordat u begint met het volgen van een SARMs kuur.

De ene SARMS kuur is de andere niet. Spieren ontwikkelen met behulp van de juiste SARMS kuur.

Om hun droomlichaam te bereiken, gebruiken bodybuilders supplementen. In deze supplementen zitten farmacologische stoffen die de spieropbouw stimuleren en de hoeveelheid lichaamsvet verminderen. Op dit moment zijn SARM’s erg in trek en worden dan ook heel veel gebruikt in de sportwereld. SARM is de afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator. Supplementen die bij gecontroleerd gebruik een positief effect hebben op uw lichaam. Met gecontroleerd gebruik bedoelen we dat SARM’s voor een bepaalde tijd moeten worden ingenomen aan een persoonlijke dosering. Een SARMs kuur duurt over het algemeen acht weken. Voor sommige mensen is het echter aanbevolen om de SARMs kuur langer dan acht weken te gebruiken, terwijl anderen de SARMs kuur beter niet te lang volgen, omdat ze al heel snel veranderingen ervaren. De dosering van sommige SARMs moet ook opgebouwd worden. Van de minder sterke SARMs kan tot 50 mg worden ingenomen per dag, maar bij een SARMs kuur van de sterkere SARM’s moet de inname beperkt worden tot 20 mg.

In principe hebben de meeste mensen geen bijwerkingen bij het volgen van een SARMs kuur. Maar in sommige vallen gebeurt dit wel en dan is het aangeraden om het testosteronniveau met een mini PCT-kuur nieuw leven in te blazen en te herstellen. SARMs beïnvloeden de hormonale balans. Omdat een hormonale onbalans niet zo gezond is en het lichaam de normale afscheiding van hormonen moet herstellen, wordt wel een mini-PCT aangeraden.

Maar let op, een SARMs kuur heeft een bepaald doel maar een mini-PCT ook en die beïnvloeden elkaar. Na een SARMs kuur zou dat bepaalde doel in min of meerdere mate bereikt moeten zijn. Voor sommigen zal dit minder zijn dan ze verwacht hadden, voor anderen beter of precies wat ze verwachten. Sommige mensen ervaren bijwerkingen zoals een vergroting van de borsten. Door een goede mini-PCT zouden deze veranderingen subtieler worden. Het kan helaas ook zo zijn dat alle veranderingen aan lichaam hiermee verloren gaan.

Tijdens de SARMs kuur de aanbevolen dosering hanteren zou ervoor moeten zorgen dat er zich of weinig bijwerkingen voordoen. Bij hogere doseringen kunnen er enkele bijwerkingen optreden zoals:

•             Gewrichtspijn. Die zou niet ontstaan door de SARMs kuur, maar omdat mensen er te hard invliegen met het innemen van de SARMs. Geduld hebben en de juiste dosering respecteren zou dit worden.

•             Hoofdpijn. Sommige mensen ervaren hoofdpijn bij een hoger dosering van de SARMs.

•             Duizeligheid. Zou ook weer niet te wijten zijn aan de SARMs kuur maar aan het gebrek aan voedsel inname.

Een SARMs kuur is een supplement die invloed heeft op het menselijke lichaam – behalve bij mensen die niet geduldig genoeg zijn om op de juiste tijd het juiste resultaat te verkrijgen en daardoor te veel inspanningen gaan doen en te weinig eten. Ook door verkeerd of overmatig gebruik van de SARMs zouden bijwerkingen kunnen optreden. De instructies moeten altijd nauwgezet gelezen worden en opgevolgd omdat geen enkel SARMs hetzelfde is waardoor ook de inname per product verschilt.

SARMs werken en kunnen uw lichaam veranderen. Maar dat vraagt tijd, geduld en toewijding. Alhoewel het effect op lange termijn nog niet bekend is, is uit analyse gebleken dat SARMs op korte termijn een efficiënt en een positief effect hebben op de spiermassa.